لیست اختراعات سيدحسين بني طبا


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1391/07/07
تاریخ ثبت: 1391/08/24
خلاصه اختراع:

ورم پستان يكي از مشكلات جهاني در صنايع دامپروري و شير ور در ارتباط مستقيم با گاوها و بزها و گوسفند ها مي باشد. به طور نسبي زيان هاي ناشي از ورم پستان در ايالات متحده به تنهايي بالغ بر 2 تا 3 بيليون دلار مي باشد. بنابراين كنترل اين بيماري يكي از با اهميت ترين نكات قابل توجه در صنايع دامپروري فرمولاسيون ويژه سعي در كاهش گسترش ورم پستان دارد. روشها و تركيبات مورد استفاده در اين اختراع در تمام مجموعه هاي توليدي شير مثل گاوداري ها، گوسفندداري هاو ... را دارد. با توجه به اينكه گاوها بيشترين توليد كننده شير در ايران مي باشند، اين اختراع به عنوان مرجعي براي گاوهاي شيري مي باشد. اختراع حاضر توليد ماده ضد عفوني كننده پستان دام به منظور جلوگيري از بيماري زرم پستان بوده كه بكارگيري اين ماده كم هزينه باعث رواج بهداشت و جلوگيري از بيماري ورم پستان است. بطور نمونه ماده مورد نظر بر روي پوست پستان گاو به ويژه پوست مجاري شيري ماليده مي شود. همچنين اين ماده را ميتوان با روش هاي قوطه وري و اسپري نيز استفاده نمود. اختراع حاضر از نطر تركيبي شامل آلكيل آمونيوم هاليد به عنوان ماده ضد باكتريايي و ضد عفوني كننده، مواد پركننده اختياري كه نقش مرطوب كننده پوست و جلوگيري كننده از ترك برداشتن و پوسته پوسته شدن پوست پستان گاو داشته و همچنين شامل گليسيرين بوده كه باعث نرمي و لطافت پوست مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/01/24
تاریخ ثبت: 1396/05/21
خلاصه اختراع:

ساليانه ميليون ها نفر در اثر آلودگي هوا جان خود را از دست مي‌دهند كه اكثر آنان در كشورهاي توسعه يافته هستند. دربعضي كشورها تعداد افرادي كه در اثر همين عامل جان خود را از دست مي‌دهند بيشتر از قربانيان سوانح رانندگي است. اين مرگ و مير بطور خاص مربوط به آسم، برونشيت، تنگي نفس و حملات قلبي و آلرژي‌هاي مختلف تنفسي است. تيتانيوم دي اكسيد (TiO2) به دليل خواص منحصر به فردش مهمترين كاتاليزور نوري شناخته شده است و از آن جا كه كاربردهاي عملي آن مستلزم استفاده از هيچ ماده شيميايي نيست، مواد پوشيده شده با آن، در دسته مواد دوست¬دار محيط قرار مي‌گيرند. تصفيه‌ي آب و هوا، ضدعفوني كردن، تخريب و تجزيه مواد آلي، تهيه‌ي سبز مواد شيميايي مهم صنعتي، اثر ضد بخار و كاربرد در سطوح خود تميز شونده از مهمترين كاربردهاي كاتاليزور نوري تيتانيوم دي اكسيد است. دفع آلودگي‌ها با استفاده از كاتاليزورهاي نوري به دلايل زير بر ساير روش‌ها ارجحيت دارد. مزايا استفاده از دي اكسيد تيتانيوم دردسترس بودن ارزان قيمت بودن اين ماده است. واكنش‌ها سريع و در شرايط ملايم( دما و فشار محيط) قابل انجام هستند. طيف وسيعي از آلودگي‌هاي آلي را مي‌توان به آب و دي اكسيد كربن تبديل كرد. محصول ذكر شده مربوط به مواد فتوكاليست است كه در ناحيه نورهاي مرئي فعال مي شود و قابليت تصفيه آلاينده هاي آلي و غير آلي موجود در هوا، آب و خاك را دارا است. در اين روش از نور خورشيد و اكسيدان غير سمي اكسيژن استفاده مي‌شود و هيچ واكنش گر شيميايي و واكنش جانبي نياز نيست. دي اكسيد تيتانيوم در محدوده نور فرابنفش فعال مي شود كه تنها 4% نور فرابنفش خورشيد به سطح زمين مي رسد. براي بهبود فعاليت اين ماده و جذب انرژي در طيف هاي نور مرئي، از چند روش استفاده مي كنيم. روش اول اصلاح سطح كاتاليزور: در اين روش دي اكسيد تيتانيوم با مواد نيمه رساناي ديگر مانند اكسيد روي، سولفيد باريم، سولفيد روي، تنگستن تري اكسيدو ... به صورت كامپوزيت توليد مي¬شود. حساسيت كاتاليزور به سمت نورهاي مرئي برده و سبب افزايش كارايي كاتاليزورمي شود. اختلاط: اختلاط تيتانيوم دي اكسيد با عناصر فلزي مثل طلا، پلاتين و عناصر غير فلزي از قبيل كربن و نيتروژن سبب افزايش واكنش‌هاي انتقال بار و پايداري حرارتي كاتاليزور نوري مي‌شود. سولفيدهاي فلزي: اين دسته از كاتاليزورهاي نوري در محدوده ي نور مرئي استفاده مي‌شوند. كادميوم سولفيد و روي سولفيد(ZnS)، از مهم ترين كاتاليزورهاي نوري سولفيدهاي فلزي هستند. عملكرد اكسيد تيتانيوم: الكترون ها و حفراتي كه در نتيجه واكنش فوتوكاتاليستي بر روي سطح نانوذرات دي اكسيد تيتانيوم شكل مي گيرند مي توانند آب و اكسيژنه موجود در محيط را به يون¬هاي سوپراكسيد و راديكال هاي آزاد هيدروكسيل تبديل كنند. همچنين حفرات ايجاد شده، آلودگي هاي آلي را اكسيد كرده، به آب، CO2و ساير مواد آلي واسطه بي خطر تبديل مي كنند. اختراع فوق راهكاري بلند مدت براي كاهش الودگي محيطي و كاهش بار ميكروبي در مناطق مسكوني و صنعتي مي باشد. استفاده از مواد فتوكاليستي باعث حذف آلاينده هاي موجود در هوا وكاهش بار ميكروبي مي شود. محصول نهايي پودري سفيد رنگ مي باشد كه قابليت تركيب با انواع رزين ها، پليمرها و ملات هاي سيماني را دارد. قابليت استفاده در مكان هايي مانند: سطح خيابان ها و معابر عمومي، پشت بام ها، تونل ها و ... را دارد. مواد به كاررفته در اين محصول مانند اكسيد تيتانيوم اكسيد روي، سولفيد روي و سولفيد باريم، از دسته كاتاليزورهاي نوري هستند.

تاریخ اظهارنامه: 1396/02/25
تاریخ ثبت: 1396/12/14
خلاصه اختراع:

در چند دهه¬ي گذشته، تحقيقات بسياري در توسعه سنتز نانوذرات اكسيد آهنو گزارش¬هاي زيادي در تهيه¬ي كارآمد نزديك به توليد شكل كنترل شده، پايدار و زيست سازگار شده است. ساده¬ترين روش¬هاي معمول براي تهيه نانوذرات اكسيد آهن شامل سل-ژل، هم رسوبي، تجزيه حرارتي، روش هيدروترمال، روش ميكرو امولسيون، روش سونو شيميايي است. در ميان روش¬هاي شيميايي مختلف تهيه اكسيد¬هاي فلزي چندين مزيت براي فرايند هم رسوبي ارائه شده است. مزايايي مانند يكنواختي و همگن بودن مناسب و خوب، هزينه كم و درصد خلوص بالا از مزاياي اين روش است. اكسيد آهن به دليل خواص منحصر به فردش، مغناطيسي بودن و قابليت بازيافت، به عنوان كاتاليزگر مهمي شناخته شده است. از مهمترين كاربردهاي نانوذرات مغناطيسي اين است كه به دليل روش كار ساده، سازگاري با محيط زيست، قابليت استفاده مجدد، هزينه كم و جداسازي آسان به طور كلي به عنوان كاتاليزگر ناهمگن در سنتز مواد آلي مورد استفاده قرار مي¬گيرند. همچنين نانوذرات به عنوان كاتاليزگر اسيدي جامد در فرايندهاي صنعتي و در تركيب با سلول، مواد دارويي و ژن خاص طراحي شده بهبود اثر بخشي درماني در مطالعات محيط باليني ارائه مي¬دهند. اين اختراع در زمينه توليد نانو مواد و نانو شيمي و نانوتكنولوژي بوده و مربوط به ساخت نانوذرات اكسيد اهن به روش همرسوبي ميباشد. با توجه به موارد ذكر شده در بالا، به منظور محقق كردن اهداف نوآورانه در ساخت اكسيدهاي فلزي پركاربرد مثل اكسيد آهن (III) و هم¬چنين كاهش اثرات مخرب محيط زيست، در اين اختراع نانوذرات اكسيد آهن (III) با تخلخل بالا در حضور پلي¬مر زيست تخريب پذير كربوكسي متيل سلولز به عنوان عامل بازدارنده از لخته شدن نانوذرات و هم¬چنين به عنوان يك ماده بسيار ارزان قيمت ارايه شده است. اين روش باعث توليد نانوذرات دراندازه بسيار كوچك(nm70) و ميزان تخلخل بالا شود. بطور كلي هدف از اختراع اين اختراع استفاده از مواد سبز و و دوستدار محيط زيست در ساخت اكسيد آهن(III) مي¬باشد. نكته بسيار مهم ديگر براي اين اختراع ساخت نانوذرات يك اندازه با تخلخل بالاست كه با توجه به بكارگيري كربوكسي متيل سلولز هر دوي اين اهداف محقق شده است

تاریخ ثبت: 1397/07/22
خلاصه اختراع:

در چند دهه گذشته، تحقيقات بسياري در توسعه سنتز نانوذرات اكسيد روي و گزارش هاي زيادي در تهيه كارآمدنانو ذرات اكسيد روي در توليد شكل كنترل شده، پايدار و روش هاي زيست سازگار شده است. ساده ترين روش هاي معمول براي تهيه نانوذرات اكسيد روي شامل سل-ژل، هم رسوبي، تجزيه حرارتي، روش هيدروترمال، روش ميكرو امولسيون، روش سونو شيميايي است. در ميان روش هاي شيميايي مختلف تهيه اكسيدهاي فلزي چندين مزيت براي فرايند سل-ژل ارائه شده است. مزايايي مانند يكنواختي و همگن بودن مناسب و خوب، هزينه كم و درصد خلوص بالا از مزاياي اين روش است. اين اختراع در زمينه توليد نانو مواد و نانو شيمي و نانوتكنولوژي بوده و مربوط به ساخت نانوذرات اكسيد روي به روش سل-ژل ميباشد.با توجه به موارد ذكر شده در بالا، به منظور محقق كردن اهداف نوآورانه در ساخت اكسيدهاي فلزي پركاربرد مثل اكسيد روي و همچنين كاهش اثرات مخرب محيط زيست، در اين اختراع نانوذرات اكسيد روي با تخلخل بالا در حضور تارتارات سديم به عنوان عامل بازدارنده از لخته شدن نانوذرات و همچنين به عنوان يك ماده بسيار ارزان قيمت ارايه شده است. اين روش باعث توليد نانوذرات دراندازه بسيار 70 تا 90 و ميزان تخلخل بالا شود. بطور كلي هدف از اين اختراع استفاده از مواد سبز و و دوستدار محيط زيست در ساخت اكسيد روي مي باشد. نكته بسيار مهم ديگر براي اين اختراع ساخت نانوذرات يك اندازه با تخلخل بالاست كه با توجه به بكارگيري سديم تارتارات هر دوي اين اهداف محقق شده است. با توجه به جنبه اختراع استفاده از سديم تارتارات نيز باعث شد كه نيازي به محيط قليايي و چند مرحله اي شدن فرايند توليد براي تشكيل روي اكسيد نياز نباشد و از طرف ديگر استفاده از حلال اتانول رسوب دهي نانوذرات روي اكسيد را بدون نياز به سانتريفيوژ اسان كرده است.

تاریخ اظهارنامه: 1392/06/19
تاریخ ثبت: 1392/12/18
خلاصه اختراع:

ورم پستان يكي از مشكلات جهاني در صنايع دامپروري و شير و در ارتباط مستقيم با گاوها و بزها و گوسفند ها مي باشد. به طور نسبي زيان هاي ناشي از ورم پستان در ايالات متحده به تنهايي بالغ بر 2 تا 3 بيليون دلار مي باشد. بنابراين كنترل اين بيماري يكي از با اهميت ترين نكات قابل توجه در صنايع دامپروري مي باشد. فلذا فرمولاسيون ويژه اين اختراع سعي در كاهش گسترش ورم پستان دارد. روشها و تركيبات مورد استفاده در اين اختراع در تمام مجموعه هاي توليدي شير مثل گاوداري ها، گوسفندداري هاو ... قابليت مصرف را دارد. با توجه به اينكه گاوها بيشترين توليد كننده شير در ايران مي باشند، اين اختراع به عنوان مرجعي براي گاوهاي شيري مي باشد. اختراع حاضر توليد ماده ضد عفوني كننده پستان دام به منظور جلوگيري از بيماري ورم پستان بوده كه بكارگيري اين ماده كم هزينه باعث رواج بهداشت و جلوگيري از بيماري ورم پستان است. بطور نمونه ماده مورد نظر بر روي پوست پستان گاو به ويژه پوست مجاري شيري ماليده مي شود. همچنين اين ماده را ميتوان با روش هاي غوطه وري و اسپري نيز استفاده نمود. اختراع حاضر از نظر تركيبي شامل تترا آلكيل آمونيوم هاليد به عنوان ماده ضد باكتريايي و ضد عفوني كننده، متانال به عنوان يك ماده كمكي و ضد باكتريايي، ضد ويروسي و ضد قارچي، مواد پركننده اختياري كه نقش مرطوب كننده پوست و جلوگيري كننده از ترك برداشتن و پوسته پوسته شدن پوست پستان گاو داشته و همچنين شامل گليسيرين بوده كه باعث نرمي و لطافت پوست مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/06/19
تاریخ ثبت: 1393/05/25
مخترع/مخترعان: سيد حسين بني طبا
خلاصه اختراع:

استفاده از يك ماده اسيدي پس از استفاده از شوينده هاي قليايي در سيستم هاي شيردوشي جهت حذف پروتئين و اجسام سخت مثل سنگ شير بسيار رايج مي باشد. امروزه يكي از معضلات گاوداري ها استفاده از اسيدهايي مثل نيتريك اسيد، فسفريك اسيد، يا سولفوريك اسيد است كه اثر مخربي را براي محيط زيست و سيستم هاي شيردوشي(از نظر خوردگي)در پي دارند. با توجه به نوع رسوبات موجود در لوله هاي شيردوشي و بقاياي بجاي مانده در لوله ها پس از شستشو با مواد قليايي، شستشو با يك ماده اسيدي كه ميزان خوردگي پايين و اثر غير مخرب براي محيط زيست دارد توصيه ميگردد.

موارد یافت شده: 6